• 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf 70 euro
  • Veilig betalen

Retour

Je hebt het recht om af te zien van de aankoop binnen de veertien kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De geretourneerde producten moeten in originele, onbeschadigde en ongebruikte staat zijn, ongeopend in de originele verpakking. De producten kunnen op eigen kosten worden teruggestuurd naar Sofie Sarens, Weyenberg 6, 1785 Merchtem, BelgiĆ«. Wil je een product retourneren, meldt ons dan schriftelijk of per e-mail dat je het product wil retourneren, met vermelding van het bestelnummer. Je kan ook het retourformulier op onze website invullen. Je hoeft geen reden mee te geven waarom je het pakje graag wil terugsturen, al helpt ons dat natuurlijk wel om onze diensten te verbeteren. Na het ontvangen van je e-mail, sturen we je per e-mail de retourbevestiging. Geretourneerde producten moeten in originele, ongeopende en verkoopbare staat zijn. Tags mogen niet verwijderd zijn. Producten in geopende verpakkingen of geopende plasticfolie worden niet teruggenomen. Als de producten niet conform de voorwaarden van het verzakingsrecht zijn, worden de producten niet teruggenomen. Als de verpakking van het product ongeopend, doch beschadigd is, wordt 50% van het aankoopbedrag terug gestort. Na ontvangst en controle van het retourpakket, krijg je het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee de bestelling werd geplaatst.

Producten die afgeprijsd, specifiek voor jou ontworpen of op bestelling zijn, worden niet teruggenomen. In dit geval kan je je dus niet beroepen op het verzakingsrecht.

Indien, door gebruik te maken van het verzakingsrecht, de waarde van de bestelling zakt onder de gratis verzendingsdrempel, dan zal de originele verzending ook in rekening worden gebracht van de koper. De verzendingskosten die zullen worden aangerekend, zijn de verzendingskosten zoals ze zijn weergegeven op onze website.

Gelieve de verplichte velden (*) in te vullen.