• 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf 70 euro
  • Veilig betalen

Over ons

De geboorte van ieder kindje is de start van een nieuw verhaal en dat was bij mini & mie niet anders. Zwanger zijn is het startschot van een nieuw leven en meestal ook de start van een zoektocht naar leuke hebbedingen. Voor onze mini’s gaan we niet zomaar op zoek naar producten, we willen producten die mee zullen schrijven aan het verhaal van ons kindje. Daarom proberen we met mini & mie jullie zoektocht wat makkelijker te maken en enkel producten aan te bieden met een verhaal. Dat kan een ecologisch verhaal zijn, een leuk verhaal van een ontwerper of simpelweg leuke ervaringen die we zelf hebben met producten. 

Producten met een verhaal zijn natuurlijk leuk, maar daar stopt het niet. Bij mini & mie willen we enkel producten aanbieden waar we zelf volledig achter staan. Onze producten moeten er daarom niet alleen op foto leuk uitzien, ze moeten ook degelijk zijn en uit goeie materialen vervaardigd zijn omdat we jullie de ultieme winkelervaring willen garanderen. Kortom producten die alle verwachtingen inlossen.

Omdat we benieuwd zijn naar jullie verhalen & ervaringen met onze producten, vinden we het super als jullie deze met ons willen delen. We laten ons graag door jullie inspireren. 

Bij mini & mie staan we ook altijd klaar om je te helpen met vragen of problemen. Aarzel niet om ons per e-mail of telefonisch te contacteren. Tussen 19u en 21u zijn we het best bereikbaar, dus bel ons gerust ’s avonds als de kindjes in bed liggen. 

We zijn enkel een webshop. Wil je onze producten toch graag in het echt zien, dan kan je altijd een afspraak maken.

Per e-mail: ssarens@yahoo.com

Per telefoon: 0478/997.494

Pakjes retourneren kan naar het onderstaande adres:

                Sofie Sarens

                Weyenberg 6

                1785 Merchtem

                België


We spenderen veel tijd aan het maken van onze eigen productfoto's omdat we graag een zo realistisch mogelijk beeld van de producten weergeven. Daarom willen we vragen om zonder onze toestemming geen foto's van onze website te gebruiken.