• 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf 70 euro
  • Veilig betalen

Zweten voor moederdag
02-05-2017 21:48:55

Binnenkort is het weer moederdag. Schrijf 14 mei maar met stip in je agenda of bij nader inzien, een paar dagen vroeger in je agenda. Niet omdat je dan tijd hebt om een reusachtig cadeau te kopen (désolée trop commercial) maar omdat je dan voldoende tijd hebt om na te denken wat je écht wil doen voor je mama. Wij hebben voor jou alvast een paar tips op een rij gezet. Gewoon omdat ik zelf moederdag veel te vaak vergeet en dan vooral (shame on me) in het volwassen deel van mijn leven. Zijnde het deel waarin er niet meer obligaat geknutseld werd op school. Door zelf mama te worden, groeit het besef, mijn mama heeft in haar leven al zoveel voor mij gedaan. Dit jaar mag moederdag niet ongemerkt voorbij gaan.

Klik op de blogpost om verder te lezen.

Dus omdat mama's (en papa's trouwens ook) het echt verdienen om eens in het middelpunt te staan, enkele cadeautips, die vooral veel zweet & goesting en niet noodzakelijk een groot budget vragen.


Voor de mama met de iets oudere dochter:

  1. Met stip op 1 staat samen een activiteit ondernemen die helemaal jouw mama haar ding is. Smeer je borst al maar in voor haar favoriete wandeling, voor de namiddag shoppen om haar er op haar paasbest te laten uitzien, om eindelijk tijd te maken om hun nieuwe bankstel te gaan bekijken, samen taartjes te gaan eten of wat je mama maar wil. Je hoort het al, het gaat er om iets te doen dat jouw mama super fijn vindt en niet iets waar jij noodzakelijk plezier uit haalt. Het allerbelangrijkste is dat jullie samen van wat quality time kunnen genieten want laat ons eerlijk zijn, hoe lang is het niet geleden dat jullie echt tijd voor elkaar hebben gemaakt.  
  2. Geen tijd om samen iets te ondernemen, probeer jouw mama dan eens uit de nood te helpen. Maak haar een tegoedbon voor een dagje niet koken, niet strijken, niet in de tuin werken of wie weet was jij binnenkort haar auto. Een taakje dat jij dus eens uit haar handen zal nemen in plaats van omgekeerd.
  3. Haal je kook-, dicht-, naai- of knutseltalent boven en maak iets persoonlijks voor je mama. Dat kan haar lievelingscake zijn, een gedichtje, een fotoverhaal of zelfs een klein lief briefje zijn. Zo lang er maar een persoonlijke touch aan zit en het jouw appreciatie voor haar uitstraalt, zit het goed.


De mama met de iets jongere kindjes, heeft andere noden, dus voor haar een aangepast lijstje met tips. Vergeet deze blogpost vooral niet, al dan niet nonchalant, door te sturen naar de papa, die is namelijk vrij cruciaal in het onderstaande lijstje. 

  1. Als mama met jonge kindjes is guilty pleasure nummer 1... uitslapen! Hangt er van af hoe oud de kindjes zijn en hoe goed ze slapen. Maar mama eens laten uitslapen en wie weet ook een uitgebreid ontbijt voorzien, is zeker een voltreffer. 
  2. Schiet het uitslapen er bij in, dan is iets geknutseld, geverfd of gekribbeld door de kleintjes ook altijd een top cadeau. Zolang er maar ergens "voor de liefste mama" op staat.
  3. Een knuffel en kusjes salvo
  4. Een uurtje quality time voor zichzelf, zodat mama eens voor zichzelf kan gaan shoppen, een sauna doen, lui een boekje lezen of wie weet gewoon een uurtje ongestoord op het toilet kan zitten. Papa hou de kindjes een uurtje in bedwang en eeuwige dankbaarheid zal de jouwe zijn


Ben je nog steeds ten einde raad en weet je niet wat doen voor moederdag na al deze tips. Dan hebben we een laatste tip voor jou:

KOOP EEN CADEAU

Bloemen, pralines, badproducten, een massage of wie weet iets van onze website (filter op "voor mama") maar weet dat je de kans om écht te scoren daarmee laat liggen.