• 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf 70 euro
  • Veilig betalen

Opruimen
24-08-2019 21:54:51

Ook al maak je op voorhand goede voornemens inzake speelgoed en dan in het bijzonder de hoeveelheid speelgoed, aan véél speelgoed is op een zeker punt geen ontkomen aan. Er zijn zoveel gelegenheden waarop er pakjes (groot en klein) worden gegeven.  Heel af en toe komen er zelfs "zomaar-pakjes" aan te pas, want eerlijk is eerlijk sommige dingen zijn gewoon té leuk om te laten liggen. Dat brengt al gauw een probleem met zich mee, namelijk kastruimte en dan nog het liefst kindvriendelijke kastruimte. Een opberger waar kindjes zelf dingen kunnen uithalen en wie weet zelf iets in kunnen opbergen (halleluja). Het liefst dan nog afgesloten zodat op het einde van de dag alles vakkundig kan worden weggemoffeld.

Klik op de post om meer te lezen.

De zoektocht begon en eindigde in de Ikea. Toegegeven ik dacht op een leeftijd te zijn, waarop ik Ikea ontgroeid was. Zo fout. Er komt gewoon een leeftijd waarop je opnieuw lustig naar de Ikea gaat. Het enige nadeel aan Ikea is dat je er niet alleen met een opberger maar ook met 4 kussen en oja een speeltent (wtf?) naar buiten komt. Onze Ikea Stuva opberger is in ieder geval goud waard. Niet alleen een opberger maar ook een mini bureau'tje als de opruimbak er uit gaat. In combinatie met de papieren opbergzakken een winnende combinatie.
Overdag mag ons huis er gerust uitzien alsof er een (kleurrijke) bom is ontploft maar voortaan kan ik 's avonds oprecht genieten van een opgeruimd huis (Z-A-L-I-G) en we hebben er in 1 klap een knutselhoekje bij. Een win-win noemen ze dat.

Bekijk onze inspiratiefoto's om te zien hoe je jouw Ikea bureautje vorm kan geven.